De tre løvene møter Azzurri, hvem vinner til slutt?

De tre løvene møter Azzurri, hvem vinner til slutt?

Europacupkvalifiseringen 2024 innledet et høydepunkt. Italieneren Azzurri spilte mot England Three Lions. De to europeiske kraftsentrene møttes på en smal vei. Dette er nok en konkurranse mellom den siste europacupmesteren og nummer to. Kan de ta hevn? , eller bli en taper igjen, la oss vente og se.

Som en dark horse i den siste europacupen, overvant Italia alle hindringer og vant mesterskapet. Dens styrke bør ikke undervurderes. Fjorårets europeiske innledende kamp var opprørt og tapte for Nord-Makedonia, og gikk til slutt glipp av verdenscupen i Qatar. Nedgangen i lagstyrke er allerede en trend. Det er verdt å merke seg at lagets aktive scoringsleder var fraværende på grunn av Mobiles skade, noe som ikke er en liten påvirkning.

For England, ifølge statistikken, har de to lagene nylig møtt hverandre, og England har ikke vunnet en eneste kamp, og psykologien er ikke dominerende. Men den nåværende lagoppstillingen er enestående sterk, ikke bare med toppstjerner som Kane og Sterling, men også en gruppe unge og fremragende spillere, og lagoppstillingen er relativt ryddig. Men dessverre vil Rashford, som har prestert veldig bra den siste tiden, være fraværende på grunn av skade. Om Mount kan spille gjenstår å se, noe som også er skadelig for laget.

Etter å ha analysert styrken og de ugunstige faktorene til Italia og England, la oss rette oppmerksomheten mot trøyene ettertraktet av fansen. Litt kunnskap om populærvitenskap, vet du årsaken til navnene "Three Lions" og "Azzurri"?

England kalles "Three Lions" fordi landslagets emblem er sammensatt av tre løver og ti roser. Som «Kongen av dyr» representerer løven styrke og mot, og symboliserer det engelske fotballagets fortreffelighet og helter. ånd.

Det italienske laget kalles "Azzurri" av fansen, fordi den blå og hvite draktsett football, den blå toppen og hvite buksene symboliserer fargene i Middelhavet.